Vragen?

Neem contact op

Calle Murrillo 7, 29630 Benalmádena, Málaga
Numero de Licéncia: CTC-2021024929

2 + 8 =

Hendrik & Marcella

 

Betalingen

Aanbetalingen en betalingen van reservering kunnen voldaan worden op onderstaand rekeningnummer:

ES1000810588880002974509

Bic Swift code: BDABESBB

Informatie

Bereikbaarheid

Artemarina is makkelijk te bereiken op verschillende manieren:

Auto

Vanaf de luchthaven is het ongeveer 20 minuten rijden. Bij vertrek richting Torremolinos aanhouden en deze weg tot het einde volgen, ook als de autobaan veranderd in provinciale weg N-340. Na ongeveer 15 minuten ziet u aan de rechterkant het winkelcentrum Costasol liggen en daarna een grote rotonde. Bij deze rotonde linksaf naar beneden. Op het einde rechts onder het bord Benalmadena door dat over de weg is geplaatst. Doorrijden tot de volgende rotonde en de weg terugrijden. Dan 3e straat rechts en meteen weer rechts. In deze straat, Calle Murillo, op nummer 7 treft u Artemarina aan.

Openbaar vervoer

Trein: Vanaf de luchthaven gaat er elke 20 minuten een trein richting Fuengirola. Uitstappen bij station El Pinillo, dit is het 6e station vanaf de luchthaven. Daar uitgestapt rechtdoorlopen en door het park naar beneden lopen. Beneden rechts onder het bord Benalmadena door en eerste links, daarna rechts. In deze straat op nummer 7 ligt Artemarina.

Bus: Vlak voor de aankomsthal is de bushalte, neem daar lijn M-128 richting Torremolinos/Benalmadena Costa. Eenmaal onder het Benalmadena bord door uitstappen bij de eerstvolgende halte. Dan 100 meter teruglopen aan de overkant van de weg. Derde straat rechts en daarna eerste straat rechts. U bent nu in Calle Murillo. Op nummer 7 treft u Artemarina aan.

 

Taxi

De aankomsthal op luchthaven Málaga verlatend bevind de taxistanplaats aan de rechterkant. Uw eindbestemming is Calle Murillo, 7 in Benalmadena. Afhankelijk van dag en tijdstip zal de ritprijs ongeveer tussen de 18 en 24 euro liggen.