Annuleringsvoorwaarden

Betaling

Na bevestiging van uw reservering ontvangt u van ons zo spoedig mogelijk eenboekingsbevestiging. U wordt verzocht de totale kosten in 2 termijnen te voldoen.Een eerste betaling (a €100,-) dient te zijn voldaan via de website. Het resterende bedrag dient uiterlijk 6 weken voor uw aankomst aan ons te zijn voldaan. De eenmalige schoonmaakkosten zitten bij de prijs inbegrepen. Bij niet tijdige betaling van uw reservering behouden wij ons het recht om de reservering te annuleren.

Annulering

Annuleren is mogelijk. U kunt kosteloos annuleren als u meer dan 12 weken voor aankomst annuleert. Bij annulering meer dan 6 weken voor aankomst bent u 50% van de totale huurprijs verschuldigd. Bij annulering binnen 6 weken voor aankomst bent u de totale huurprijs verschuldigd. Eerder vertrek uit uw appartement geeft geen recht op (gedeeltelijke) teruggaaf van de huursom. Er is geen recht op teruggaaf van de totale reissom indien u vanwege overmacht zoals o.a. natuurrampen, ziekten, virussen etc. niet naar Spanje en/of uw appartement kunt afreizen. Indien deze situatie zich voordoet binnen 6 weken voor aankomst van uw verblijf blijft de verplichting bestaan de volledige reissom te voldoen. Wij adviseren u een goede reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

 

Gedurende de Covid-19 kunt u de totale huurprijs terug krijgen indien u kunt aantonen dat de vliegtuigmaatschappij waarmee u de reis heeft geboekt niet vliegt naar de bestemming.